JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Disney meglepetés labda mini figurákkal 

Meglepetés labda 5 MINI MÁRKÁVAL Disney, Marvel, Pixar, Star Wars Meglepetés Ball – fedezze fel a Disney varázsát minden csomagban!
Ez egy Disney varázslattal teli labda! Az 5 MINI MÁRKÁT tartalmazó labda tökéletes szórakozás a klasszikus és kedvenc miniatűr Disney-figurák szerelmeseinek. Aranyos hercegnőktől a Marvel- és Star Wars-hősökig – mindez egy helyen!
Minden kapszula 5 Disney miniatűrt vagy 4 figurát és egy vásárlási meglepetést tartalmaz, végtelen örömet és izgalmas felfedezési pillanatokat biztosítva. Ezek az apró replikák lenyűgöző részletgazdagsággal rendelkeznek, és valósághű alkotásokat biztosítanak kedvenc karaktereidről.
A Mini Brands Disney készlet több mint 50 gyűjthető miniatűrt tartalmaz, köztük exkluzív arany karaktereket, amelyek egyedi csillogást kölcsönöznek gyűjteményének.


Tökéletes készlet gyűjtőknek:
- több órányi szórakozást biztosít.
- serkenti a képzelőerőt és a kreativitást.
- fejleszti a kézi készségeket.


Labda átmérő: 10 cm
Súly: 0,2 kg
Anyaga: Műanyag

Garantálja a biztonságos szórakozást, és élvezze a Disney varázslatos világát miniatűrben! Tökéletes ajándékot keresel egy kis Disney-rajongónak? A Disney Meglepetés Labda a tökéletes választás! Belül rengeteg meglepetést találsz, amelyek több órányi szórakozást biztosítanak.

Megjegyzés: A játék nem alkalmas 0-3 éves gyermekek számára az apró alkatrészek, valamint a lenyelés és fulladás veszélye miatt.

Kategóriák