JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Divattervező készlet tüll anyaggal, díszítőelemekkel

A Little Designer kreatív szettje a leendő stylist minden elvárásának megfelel. Minden kiegészítőnek és szövetnek köszönhetően megmutathatja tehetségét egy gyönyörű alkotás elkészítésében.
A próbababa felépítésnek köszönhetően nincs szükség tű és cérna használatára a jelmez elkészítésekor, aminek köszönhetően a gyermek önállóan és biztonságosan tud dolgozni a projekten.
Egy tű és cérna használatával, természetesen felnőtt felügyelete mellett, kifinomultabb, szebb báli ruhát készíthet babájának. Számos díszítőelem használható.
A saját munka elkészítése nagy megelégedéssel és örömmel tölti el barátait.
A kézi munkát kedvelő gyerekeknek ajánljuk ezt a kreatív játékkészletet, amely megfelel a Kistervezők minden elvárásának és igényének.

A készlet tartalma:
- tüll anyagok
- szalag
- gyöngyök
- díszkészlet
- cirkónium szalag - cérna
- fejpánt
- műanyag hajdíszek
- átlátszó matricák

A divattervező készlet segít gyermeke finommotorikus készségeinek fejlesztésében, serkenti a kreativitást és a képzeletet, valamint erősíti az önbizalmat. A gyermek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja a saját alkotások elkészítése. A kreatív játékok az intelligenciát is fejlesztik.
A divattervező stúdió nagyszerű ajándék lesz azoknak a 6 éves és annál idősebb lányoknak, akik szeretik megmutatni tervezői tehetségüket.

Az egész színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák