JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Doktor harkály szórakoztató társasjáték rugós kukaccal

Egy nagyszerű játék az egész család számára. Tökéletes hosszú estékre. A játék célja, hogy megszabaduljunk a fatörzsben megbúvó kukactól, ami rágcsál :).

Játékszabályok
Ezzel kezdjük a játékot:
- fa erezetű grafikával ellátott papírdarabot helyezzük be a fatörzsbe
- nyissa ki a fatörzs alját egy rugós kukac elhelyezéséhez

A játékosok a megbeszélt sorrendben megpörgetik a tárcsán lévő nyilat. A pajzs 6 részre lett osztva: a zöld, sárga és kék azt jelenti, hogy a fatörzsön lévő gyűrűt a megfelelő színre állítjuk, a kérdőjel azt jelenti, hogy a játékos szabadon választhatja meg a színt, a mezőben a jelölés Az „X2” azt jelenti, hogy a játékos két kört hajthat végre egymás után, míg az „X”-szel jelölt mező azt jelenti, hogy a körünk elveszett. Minden színrajzolás és a perem megfelelő színre állítása után a harkállyal a farkánál fogva lyukat fúrunk a fába - erősen lehúzzuk és elengedjük -. A győztes az, aki először átszúrja a fa erezetét annyira, hogy megszabaduljon a féregtől.

A készlet tartalma:
- fatörzs ággal
- harkály
- csonkbetét
- rugós féreg
- korong a sorsoláshoz
- 20 darab papír fatörzs

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek kiterjesztik az intelligenciát, valamint azt a képességet, hogy hatékonyan kifejezzük önmagunkat, és közöljük szándékainkat másokkal.
Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on