JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Duplakerekű zöld traktor mozgatható rakodóval 1:24 méretarányban

A zöld traktormodell a vidéki kalandok kis szerelmeseinek ajánlott 3 éves kortól. A jármű lenyűgöző, 1:24-es méretarányban készült, ami azt jelenti, hogy minden részlet tökéletesen visszaadható. A traktor valósághű megjelenése mind a kicsi, mind a kicsit idősebb mezőgazdasági gépek rajongóit örömmel tölti el. A traktor kiváló minőségű műanyagból készült, így biztos lehet benne, hogy megbízható és tartós.

A gyerekek kézzel emelhetik és süllyeszthetik a traktort a traktor kényelmes műanyag fogantyújával, és kinyithatják a fogót, hogy megragadják a rakományt. Ez még nem minden – a traktornak 8 nagy gumiabroncsa van, amelyek kétszer vannak elrendezve a jármű elején és hátulján. Ez garantálja a stabilitást különböző felületeken. 
Ezenkívül az állítható hátsó kampó lehetővé teszi a magasság beállítását, a szabad kerék pedig még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a traktor vezetését a kis kezek számára. Az olyan elemeket, mint a rakodó, speciálisan lekerekítették, hogy a játék teljesen biztonságos legyen.


A duplakerekes traktor méretei:
traktor kb. 27 x 15 x 11 cm,
első kerekek kb. 5,5 cm átmérőjűek,
hátsó kerekek kb. 7 cm átmérőjűek,
csomagolás kb. 30,5 x 16 x 18 cm.

Kategóriák