JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Következő lap

"Egy pillanat alatt tanulok!" - szorzótábla oktató játék

Az „Egy pillanat alatt tanulok – szorzótábla” egy csodálatos játék, amely fejleszti gyermeke memóriáját és felfogóképességét. Ezenkívül egyszerű, kellemes és szórakoztató módon tanítja meg a szorzótáblákat, mielőtt a kisgyermek észrevenné.

A játék célja a lehető legtöbb kártya megszerzése. Az összes kártyát számokkal lefelé kell elosztani. Minden résztvevő kiválaszt két tetszőleges kártyát, és megfordítja. Ha felfedezett egy képet, amelyen szorzás látható, és a másik képen az adott szorzás helyes eredményét találta mindkét táblát elveszi. Ha azonban az eredménytábla nem egyezik, a játékos visszateszi ugyanoda. A játék akkor ér véget , amikor már nincs kártya az asztalon, és az nyer, aki a legtöbb kártyát szerezte.

A készlet 40 db kártyát tartalmaz.

Játékosok száma 2-4
Ajánlott életkor: 7+

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. 
A tábla-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan beszéljünk, és közöljük szándékainkat másokkal. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel. 


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on