JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az elektromos hinta nagyszerű megoldás minden új szülő számára. Minden kisbaba szereti, ha ringatva van. Hasznos lehet a hosszú, álmatlan éjszakák során is.
Az állítható biztonsági övek gondoskodnak gyermeke biztonságáról. A puha, kényelmes ülés levehető plüss fejpárnával garantálja a kényelmet.
Az üléskárpit levehető, ami megkönnyíti a tisztán tartást, ami a babáknál különösen fontos. A hinta  fölött három bájos plüssjáték lóg, amelyek felkeltik a gyerek figyelmét, és idővel a gyerkőc is szívesen nyúl hozzájuk, gyakorolva finommotorikáját. 
 A hinta mozgása lezárható, így csak ülésként is tud funkcionálni.
A keretben használt fémcsövek garantálják a szerkezet stabilitását. Az egész visszafogott, szürke és rózsaszín színekben van kialakítva, így a hinta minden gyerekszobába illeszkedni fog.
Interaktív panel funkciók:
- időzítő - beállíthatjuk a billenő működési idejét - 15, 30 vagy 45 perc. Ezen idő elteltével a hinta automatikusan kikapcsol,
- hangfunkciók - a panelen 4 altatódal és 4 különböző természeti hang található - hullámok, kabócák stb. hangjai. A három fokozatú hangerő-beállítás lehetővé teszi a dallam beállítását a baba jelenlegi szükségletei alapján.
- ringatóerő állítás - a hinta három fokozatú ringatási sebesség állítással van felszerelve, amely megkönnyíti a játék beállítását a baba igényeihez.

Méretek:
Ülés:
- hossza kb. 72 cm
- szélesség kb. 47 cm
Párna: kb. 26 cm x 19 cm
Egész:
- magasság (a legmagasabb pontig) kb. 72 cm
- szélesség kb. 63 cm
- mélység kb. 66,5 cm
Tápellátás:
- 4 x AA elem (nem tartozék),
- AC adapter (tartozék).

A hintaszék tetszetős dobozba van csomagolva, tökéletes ajándék a legfiatalabb családtagnak és az újdonsült szülőknek.

Kategóriák