JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az akkumulátorral hajtott terepjáró, a licenccel rendelkező Toyota FJ Cruiser minden bizonnyal minden kis négykerék-rajongót megörvendeztet.
Ahogy az engedéllyel rendelkező járműhöz illik, az autót gondosan, a részletekre való odafigyeléssel készítik. A hang- és fényeffektusok révén gyermeke úgy érzi magát, mintha egy igazi autóban ülne, és büszkén és örömmel indulna útnak.
A Toyota 2 nagy teljesítményű 12V 35W 12000 RPM motorral (hátsó tengely) és 2 12V 35W 6000 RPM motorral van felszerelve az első tengelyen. A nagy kapacitású 12V 7Ah akkumulátornak és a két menetsebességnek köszönhetően az autó gond nélkül bírja a füvet is. A menetsebesség megváltoztatására szolgáló kapcsoló mellett a műszerfalon egy kar is található a menetirány megváltoztatásához. A Toyota lassú indítású, ami a kisebb gyerekeknél különösen fontos, hogy ne ijedjenek meg. A jármű távirányítóval vezérelhető, vagy a gyermek maga vezetheti, miután megtanulta a vezetési szabályokat.   Az autó elektromos fékkel van felszerelve, amely akkor működik, amikor leveszi a lábát a gázpedálról.
Egy gombbal indítjuk az autót. A zenepanel bekapcsolása után hallani fogja a motor indításának hangját. A kormánykeréken olyan gombok találhatók, amelyek a kürt aktiválásáért, valamint az indítási és vezetési hangokért felelősek. A kormánykerék 2 x AA elemmel működik (nem tartozék). Az FJ Cruiser zenei panellel van felszerelve, angol nyelvű dalokkal és történetekkel. Emellett a panel USB és Mp3 bemenettel is rendelkezik, így a Young Driver vezetés közben is hallgathatja kedvenc dalait.
A Toyota első és hátsó világítással, világító órákkal rendelkezik a műszerfalon és keresőlámpákkal az ülés feletti fejpánton (2 x AA elemmel működik, nem tartozék).
Kényelmes, ökobőr borítású ülés 3 pontos biztonsági övvel és puha, de strapabíró EVA anyagból készült kerekekkel gondoskodik a vezetési kényelemről.
A nyitható ajtók megkönnyítik az autóba való be- és kiszállást, így a kicsi könnyedén élvezheti a vezetést.

Specifikációk:
Akkumulátor: 12V 7Ah
Motor: 4 x 12V 35W
Sebesség: 3-5km/h
Kerekek: puha EVA kerekek
Maximális terhelhetőség: 30 kg
Jármű tömege: 15,1 kg
Jármű méretei: hossza 98 cm, szélessége 65 cm, magassága 70 cm
Magassága a talajtól: 18 cm
Az ülés és a gázpedál távolsága: 27 cm
Ülés méretei: szélessége 35 cm, mélysége 19 cm, háttámla magassága 21 cm
Csomag súlya: 18,8 kg
Csomag méretei: 99 x 56 x 30 cm

Kategóriák