JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Első számológépem oktatójáték kék színben

 

Matematikai játékokhoz használható zsebszámológép, amelyet a legkisebbek számára terveztek egyszerű matematikai műveletek elsajátítására. A kis elektronikai eszközben előre feltöltött matematikai műveletek vannak, amelyeket meg kell oldani. Ha gyermeke nem szereti a matekot, vagy éppen ellenkezőleg, szereti, ez a praktikus matematikai játék lesz számára a legszórakoztatóbb. Használata egyszerű és intuitív, és régóta köztudott, hogy a tanulás leggyorsabb módja a játék.

Funkciók:
- összeadás
- kivonás
- szorzás
- osztás
- egyszerű feladatok megoldása
- időre történő megoldása a feladatoknak
- szám nagyobb/kisebb megtalálása
- Angolul beszélő játék

Tápegység: 3 x 1,5 V AAA elem (nem tartozéka a készletnek)

Méretek: 15 x 8,5 x 2 cm

A számológép nagyon tetszetős kialakítású, kerek formájú, puha, kényelmes gombjai világos számokkal teszik vonzóbbá a játékot. Az elektronikus eszköz a játék alján található gombbal kapcsolható be, minden műveletet az OK gombbal erősít meg. 

A matematika minden tudomány anyja, egyesek szeretik, mások félreértik. Ezért ez az okos berendezés lehetővé teszi annak megismerését és megértését.

A játék színes csomagolásba van csomagolva, tökéletes ajándék egy kisdiák számára.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on