JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap
A fa babaház bútorokkal egy nagyon stílusos villa a bohó stílus jegyében tervezve . A háromszintes villa négy tágas szobával, terasszal és lépcsőkkel rendelkezik.
A ház színei nagyon visszafogottak, stílusosak, mindennapi játékra hívogatnak. A szobákban a bútorok fehér és fa színűek, ami tovább hangsúlyozza a szobák stílusát. A tágas szobákat nyugodt hatású LED lámpa világítja meg. Egy ilyen villában mindenki jól érzi magát és senki nem akarja otthagyni azt a kellemes, nyugodt hangulatot, amit a ház biztosít
 
 Helyiségek a házban:
 
Földszint:
- tágas konyha menta színű fallal, mely a fehér konyhabútort  tökéletesen kiemeli
- stílusos, fehér fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, fésülködőasztallal, WC-vel
- fehér lépcső vezet az emeletre
. fekete zongora a lépcső mellett
- tetőtérbe vezető lépcső:
- hangulatos gyerekszoba csodálatos rózsaszín pöttyös faldekorációval, csillagokkal, léggömbbel a mennyezeten, a szobából ki lehet menni egy pazar teraszra.
 
A gyerekszobában van még indián sátor, hintaló, vidám képek állatokkal, polcok. Egyszerűen hihetetlenül hangulatos a szoba!
 
- egy tágas terasz púderrózsaszín padlóval, amely arra ösztönzi lakóját, hogy pihenjen egy nyugágyon egy napernyő alatt
Minden szobában van egy ablak, így kinézhet a szabadba, és élvezheti a lélegzetelállító kilátást. A ház külső homlokzatát tuja, virágok, cserepes virágok, lámpások díszítik. Ez a ház minden lány elvárásainak megfelel, aki saját babaházról álmodott.
 
Bútorkészlet a szobák berendezéséhez:
- kerek, fehér asztal
- két szék
- zuhany kézi tusolóval
- kényelmes fürdőkád
- fésülködőasztal tükörrel és mosdókagylóval
- WC felnyitható deszkával
- kanapé
- fotel
- pad
- TV
- zongora
- zsámoly
- ágy
- álló éjjeli lámpa
- nyugágy
- esernyő
- LED-csíkok
 
Méretek:
- földszint és emelet magassága kb. 22,5 cm
- tetőtér magassága 23-30 cm
- ház összmagassága 78 cm
- szélessége 61,5 cm
- mélysége 26,5 cm
 
bútorméretek:
- asztal 6 x 8 cm
- szék 7,5 x 4 x 4 cm
- ágy 12 x 9,5 x 5,5 cm
- zuhanyzó 12 x 4,5 x 4,5 cm
- fésülködőasztal 11 x 5,5 x 3,5 cm
 
Egy stílusos, háromszintes babaház bababútorokkal minden lány számára remek szórakozást nyújt. A ház nagyon igényesen van elkészítve, minden gyereknek örömet okoz, minden gyerekszobába befér. A nyaralóban lakhatnak Barbie és Anlily babák, s az összes barátjuk. A ház 3 szintes, mindegyik elegánsan, stílusosan berendezett. A babaház minden szükséges bútorral fel van szerelve a kényelmes működéshez. A ház kivitelezése nagyon praktikus, a szórakozás egy ilyen házzal örökké tart. A játék önálló összeszerelésre szorul. A ház összeszerelése maximum 30 percet vesz igénybe, ám ez nagyon egyszerű és intuitív. A ház kartondobozba van csomagolva, belül polisztirollal van rögzítve a biztonságos szállítás érdekében. 
Kategóriák