JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Egy komplett, elbűvölő teakészlet, tálalásához keksszel és aprósüteményekkel, egy teljes egészében fából készült, kellemes, bájos színekben pompázó készlet. Kislányok és kisfiúk számára is nagyon jó szórakozást biztosít. Most minden vendég megkóstolhatja a finom teát citrommal és sütivel.

A készlet tartalma:
- fehér és kék tálca
- kék kancsó piros tetővel
- két piros csésze
- két piros teáskanál
- 2 x teafilter
- 2 x citromszelet
- 2 x keksz
- 2 x kerek süti
- 2 x gofri

Méretek:
- tálca 26 x 21,5 x 1 cm
- kancsó magassága: 8 cm, átmérő: 5 cm
- csésze magassága: 3 cm, átmérő: 4,5 cm
- 7,5 cm hosszú teáskanál

Ez a szép készlet minden bizonnyal sok órányi remek szórakozást biztosít a bulik szervezése és lebonyolítása során, valamint a vendégek fogadásakor.
A fából készült játékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépségét 0és tartósságát mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.

Kategóriák