JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Farmer Pick-Up fekete színben

Olyan járművet keres, amely kielégíti a mezőgazdasági gépek kedvelőit? A Farmer Pick-Up garantálja a remek szórakozást és a gyermek megismertetését a farmon használt járművekkel. A jármű a legapróbb részletekre is odafigyelve készült. A jármű garantálja a kiváló minőséget és a legapróbb részletek reprodukálását. A gyermek úgy érzi magát, mint egy igazi mezőgazdasági járműben.

A Farmer Pick-Upot két 35 W-os motor hajtja, 12 V/7 Ah akkumulátorral rendelkezik. Az autó vezetése kényelmes lesz, a modell beépített hátsó lengéscsillapítókkal rendelkezik. A fekete ökobőrből készült, nagyméretű és jól profilált ülés garantálja gyermekének, hogy sok-sok percet kényelmesen játszhasson. A jármű puha EVA habból készült kerekekkel és egyedi LED első lámpákkal rendelkezik. A modell a STOP / START gombbal indítható.

A jármű három éves kortól gyermekek számára készült, és minden biztonsági követelménynek megfelel. A távirányító, aminek köszönhetően a szülő teljes mértékben uralja a járművet. A távirányító lehetővé teszi az autó vezérlését előre, hátra, kanyarodva, korrigálja a gyermek utazását és szükség esetén azonnali megállást.

A jármű előnye a lassú indító gomb. Egy ilyen gomb nagyon lassan indítja el a járművet, hogy gyermeke ne ijedjen meg a jármű mozgása közben. A jármű maximális terhelhetősége 28 kg.

A Farmer Pick-Up műszaki adatai:
motor: 2x35W,
12V/7Ah akkumulátor
2,4 GHz-es távirányító,
biztonsági leállító gomb,
3 sebességes üzemmód,
EVA hab kerekek, mérete kb. 27 x 11 cm,
hátsó lengéscsillapítók,
fogaskerekek: első és hátsó,
lassú indítás,
2 sebesség,
LED első lámpák.
 
A jármű felszereltsége:
Audio panel: MP3, SD, AUX, FM rádió,
kormány hangjai
töltésjelző,
kapcsoló gomb,
ülés fekete eko bőrből, kb 33 x 19 x 27 cm,
hátsó csomagtartó kb 28 x 48 x 25
 
A jármű méretei:
jármű mérete: hosszúság 116 cm, szélesség 66 cm, magasság 65 cm,
jármű tömege kb. 19,2 kg,
maximális terhelhetőség kb. 28 kg. 

A készlet tartalma:
kézikönyv + összeszerelő készlet,
töltő,
mini jack kábel,
távirányító.
 
Útmutató az autó használatához:
A jármű töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák