JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fehér teddy mackó hang- és fényeffektusokkal

A gyerekek a legjobbat érdemlik. Ez a puha maci, melynek nagyon kellemes a tapintása és egy kivetítő is található benne, a legjobb választás lehet gyermeke számára. A játékot 6 hónapos kortól gyermekek számára tervezték. A gyártás során felhasznált anyagok teljesen biztonságosak és bababarátok. A fehér plüss egy aranyos, többfunkciós maci, mely bújósnak, éjjeli lámpának és zenedoboznak is használható. A játék pozitív hatással van a gyermek érzékszervére, látás-, hallás- és tapintásra. A gyermek biztonságban érzi magát, megnyugszik és ami a legfontosabb, könnyebben elalszik.

A mackó egy fantasztikus plüss játék, amely a mackó hasába rejtett speciális kivetítőt tartalmaz, amely több színben jeleníti meg a csillagos eget. A kivetített kép reprodukálható például a falon. A baba piros, lila, kék és zöld csillagokat fog látni. A játékban használt anyagok teljesen biztonságosak a babák számára életük első pillanataitól kezdve. A játékban található mechanizmus gyorsan eltávolítható és a maci mosható, ami teljesen higiénikussá teszi. A teljes biztonság érdekében a játék olyan mechanizmussal rendelkezik, amely 40 perc után automatikusan kikapcsolja a hangot és a projektort.

A mackó tulajdonságai:
- hangerőszabályozó,
- világítás kapcsoló,
- szívverés hangok
- a tenger zajának hangjai,
- kellemes altatódalok.

A mackó 3 darab AA elemmel működik. Az elemeket a készlet nem tartalmazza.

A játék méretei: kb. 42 cm x 24 cm x 13 cm.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on