JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Forgó logikai társasjáték 

Logikai társasjáték az egész család számára.
A játékos feladata, hogy egy sorban egy színű korongokat helyezzen el, és közben blokkolja az ellenfél mozgását.
Ez a tic-tac-toe játék egy kiterjedtebb változata.

2-4 játékos játszhatja a játékot.

A készlet tartalma:
- háromdimenziós tábla
- 70 korong
- egy zacskó a korongoknak

Helyezze a táblát az asztalra, és helyezzen négy korongot a játékosok számára fejjel lefelé a tábla közepére. Minden játékos elveszi a játékosjelzőt, majd anélkül, hogy bárkinek megmutatná, maga elé teszi. Tegye az összes korongot (narancssárga, lila, zöld, sárga és vad) a zacskóba, és keverje össze őket.
A legidősebb játékos kezd, a kör az óramutató járásával megegyező irányban balra mozog.
Helyezzen egy korongot bárhová a táblán. Ez lehet az Ön színe vagy más játékosé. Rendezhetsz egy korongot a sorodban, vagy blokkolhatod az ellenfeledet. A játék addig folytatódik, amíg az egyik játékos meg nem tölti a sorát négy azonos színnel a korongja szerint.
Amikor kihúz egy "vad" feliratú korongot, ki kell választania a tábla szintjét, és el kell forgatnia. Fordulatonként (90 fokkal) csak a felső két szint egyikét tudja elfordítani, az óramutató járásával megegyezően és fordítva.
A játékosok legfeljebb három vad korongot használhatnak a négy mezőjükhöz, vagyis a győztesnek csak egy zsetonra van szüksége a színével együtt.
Az a játékos nyer, aki először tölti meg a sorát korongjaival. A sor lehet a játékos színeinek és vad jelzőinek kombinációja.
Mivel a színed el van rejtve a többi játékos elől, blöffölhetsz, ha egy zsetont helyezel egy másik játékos sorára, így összezavarod az ellenfeleidet. Ne feledje azonban, hogy véletlenül se segítsen túl sokat az ellenfélnek!

Tábla mérete 25 x 25 x 3,5 cm


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák