JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Formabeillesztő kocka gumiszalagos oldalakkal 10 különböző formával

A válogatókocka minden bizonnyal minden kisgyermek érdeklődését és figyelmét felkelti. A blokkok kiváló minőségű műanyagból készülnek, finom színekben és háromszög, négyzet, kör, csillag, labda, virág és ötszög formákban. A kocka négy oldalán színes gumiszalagok, az ötödiken pedig négy különböző formájú lyukkal ellátott fal található, a gyerek feladata, hogy a tömb formáját a megfelelő lyukhoz illessze. 
A móka abból áll, hogy beillesztünk és eltávolítunk elemeket az oktatási kockából. Játék közben a gyermek fejleszti az érzékszerveit és fejleszti a kézi készségeket. 
Mindegyik blokk kiemelkedik, ami annyira felkelti a gyerek kíváncsiságát, hogy ki akarja húzni és visszatenni a válogatóba. 

A készlet tartalma:
- kockaválogató
- 10 forma.

Méretek:
- kocka 12 cm x 12 cm x 12 cm
- a formák mérete 3 cm x 3 cm x 2,7 cm-től 5,5 cm x 4,5 cm x 4 cm-ig (a méret a formától függően változhat)

A játéknak köszönhetően a gyermek gyakorolja a formák és színek megkülönböztetését, megtanulja az első betűket, és megtanul logikusan gondolkodni és összehasonlítani. 
A kockákkal való játék segíti a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlesztését. A játék serkenti az érzékszerveket és serkenti a gyermek kíváncsiságát. 
A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on