JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Formabeillesztő színes vidám kisautó hang- és fényeffektusokkal

Az imádnivaló kisautó minden kisautó kedvelőnek örömet szerez. A játékon lyukak vannak és benne színes blokkok, amelyeket a gyermeknek a megfelelő formába kell illesztenie . A többfunkciós játék fejleszti a manuális- és kognitív képességeket . A blokkok megfelelő lyukba helyezésével gyakorolja a manipulációs készségeket, és kísérletezésre ösztönzi a gyermeket.
Nagyon masszív és lenyűgöző játék, élénk, szép színekben készült. A játéknak számos funkciója van. Úgy tervezték, hogy fejlessze a motoros készségeket és felébressze gyermeke kíváncsiságát. A különböző formájú kockákkal, amelyek közepén gyümölcsös (eper, paradicsom, alma, szőlő, banán, citrom) figurák helyezkednek el, a kicsi nemcsak a formát , hanem a gyümölcsöt is megtanulja. Az autóban 6 lyukak van, háromszög, négyzet, kör, szív , ötszög , virág formájú. A gyermek feladata, hogy a kisautó megfelelő lyukához igazítsa a megfelelő figurát. A játékautóba dobott elemek eltávolításához nyissa ki a kisautó csomagtartóját. A játékautó akkumulátorról vagy a zsinóron keresztül húzva működik. Játékautó vezetés közben irányt változtat, ha akadályba ütközik.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on