JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

My Garden Baby illatos interaktív pillangóbébi kis katicabogárral

A My Garden Baby sorozat babája egy elbűvölő pillangóbébi, aki imád mászkálni és babrálni. A baba műanyagból készült. Nagy kék szemei ​​és édes ajkai vonzzák a figyelmet. A babának rövid, rózsaszín frizurája van, amelyet színes szövet pillangó díszít. A baba ruhái is a kerti témára utalnak – rózsaszín nadrágba öltözött, napsütésekkel és pillangókkal. Az egészet türkiz, átlátszó, csillogó műanyag szárnyak egészítik ki. A baba a legjobb minőségű anyagokból készült, odafigyelve a részletekre. Az egész nagyon lenyűgözőnek tűnik.

A készlet tartalma:
- baba,
- motoros katicabogár.

A baba interaktív funkciókkal rendelkezik. A szárnyak megnyomása után babánk elkezd kúszni és mozgatni a szárnyait. A baba is szép hangokat ad ki a csacsogást és a nevetést, és azt mondja: anya és apa. Összesen 20 különböző hangot ad ki. A póló is levehető, ami még vonzóbbá teszi a szórakozást. A készlet tartalmaz egy kerekes katicát, amelyet Babánk követhet.
A babának finoman jázminvirág illata van, ami még élvezetesebbé teszi a játékot.

Baba méretei: kb. 23 cm x 23 cm x 13 cm
Katica méretei: kb. 6 cm x 4,5 cm x 3 cm
Elemes játék: 3 x AA (elemek mellékelve).

A baba sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. Lalának törődésre és sok gyengédségre van szüksége. Ideális játszótárs és titkok őrzője lesz. Az "anyu" eljátszásával a gyermek gyengédséget, törődést és felelősséget tanul.

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on