JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Garden Line barna kerti bútor szett 


A GARDENLINE kerti bútorkészlete tökéletes azok számára, akik a klasszikus és az elegancia kombinációját keresik. Az egyszerű forma és a stílusos fa burkolat mindenkinek örömet okoz. Bármilyen térbe illeszkedik -  erkély, terasz vagy kert .

A termék főbb jellemzői:
Asztal méretei:  110 x 58,5 x 75,5 cm
A pad méretei:  110 x 39 x 45 cm
 barna szín
Anyaga:  fautánzó szalag / porszórt acél
Maximális terhelés:  150 kg - pad, 50 kg - asztal

Az asztal és a pad keretelemei porszórt acélból készülnek, ami garantálja a tartósságot és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállást . Ennek köszönhetően a bútorok megőrzik eleganciáját.
Az asztallap és az üléspadok kiváló minőségű műanyag szalagokból készültek , tökéletesen utánozva a természetes fát. Ez nem csak esztétikai, hanem praktikus megoldás is, amely lehetővé teszi, hogy speciális gondozás nélkül élvezze a fa szépségét.  
A készlet egy masszív asztalból és két padból áll , így több személy számára is kényelmes helyet biztosít. A megfelelő asztalméret lehetővé teszi a kellemes étkezést vagy különféle szórakoztató játékok szervezését társasági összejövetelek során.  

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on