JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Garden Line piramis alakú gázos teraszfűtő 227 cm  teljesítmény 13 KW

☑️ Hatékony fűtés
A teraszfütő fejlett gáz alapú fűtési rendszerrel van felszerelve, amely azonnal felmelegíti a körülötte lévő teret . Így azonnal élvezheti a kellemes meleget, amint bekapcsolja.

☑️ Biztonságos kialakítás
A kerti fütőt a felhasználók biztonságát szem előtt tartva tervezték. Stabil szerkezettel rendelkezik , amely megakadályozza a felborulást használat közben, valamint automatikus leállást az esernyő hirtelen felborulása esetén.

☑️ Elegáns megjelenés
A fütő rendkívül stílusosan néz ki, és különféle típusú kertekbe és teraszokba illeszkedik . Modern dizájnja nemcsak hőforrássá teszi, hanem a helyiség dísze is.

☑️A készlet tartalma:
✔️ Fűtő esernyő
✔️ Tömlő bilincsekkel
✔️ Szűkítő
✔️ Dönthető
✔️Kényelmes szállító kerekek
✔️ Eredeti, megerősített karton

GÁZSZABÁLYOZÓ
A gázrendszerek kulcseleme, melynek célja a megfelelő gáznyomás , valamint a felhasználók és készülékek biztonsága . Nyomásszabályozóként működik, szabályozza a gázáramlást a biztonsági követelményeknek és szabványoknak megfelelően.
GÁZPALACK
A fűtőernyők nem igényelnek áramot . Folyékony gázzal – propánnal – működnek . Ebben az esetben jobban működik, mint a propán-bután, mert fagyáspontja -40 °C. A propán szállítása hengertömlőn keresztül történik.

LEÍRÁS
✔️ Anyaga: rozsdamentes acél,
✔️ Alap: 49,5x49,5x9,2 cm,
✔️ Alsó talp: teljes hossza 88 cm (4 db)
✔️ Felső talp: teljes hossza 130 cm (4 db)
✔️ Védőhuzat: (15,5+33,3)x121,5 cm (4 db)
✔️ Panele: (34,1+46,2)x85 cm (4 szt.)
✔️ Üvegcső: átmérője 10x125,4x0,3 cm
✔️ Reflektor: 45,5x45,5x5,2 cm
✔️ Lángfedél/kalap: 18x18x12,5 cm
✔️ Teljes magasság: 227 cm
✔️ Teljesítmény: 5000-13000W
✔️ Billenésgátló kapcsolóval és automatikus kikapcsolással
✔️Elektromos gyújtás
✔️ Üzemanyag: propán vagy bután
✔️ Fluxussűrűség: 945g/h
✔️ Súly: 22 kg

☑️ Mobilitás:
Az esernyő alján lévő kerekeknek köszönhetően könnyedén mozgathatod az igényeidnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a kert különböző részein vagy a teraszon élvezheti a meleget.
☑️ Hőmérséklet szabályozás:
A kényelmes hőmérséklet-szabályozó lehetővé teszi, hogy a fűtési szintet egyéni preferenciái szerint állítsa be. Könnyedén növelheti vagy csökkentheti a fűtési intenzitást, hogy tökéletes környezetet teremtsen a kikapcsolódáshoz.

☑️ Egyszerű kezelés:
Az esernyő könnyen használható az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően .
☑️ Tárolás:
A készlet tartalmaz egy masszív védőhuzatot is , amely megvédi az esernyőt az esőtől, portól és egyéb időjárási körülményektől. Ennek köszönhetően esernyője mindig használatra kész lesz.

Kategóriák