JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gardenline kültéri kosárlabda palánk készlet 
Praktikus kosárlabda palánk nagyszerű szabadtéri szórakozást garantál.
A kosárlabdázás fejleszti a képzeletet, csapatmunkára, másokkal való együttműködésre tanít, fejleszti a fizikai erőnlétet, a koordinációt és a pontosságot.

A kosár magassága állítható, így a játékos igényeihez igazítható. A beállítási tartomány 165-205 cm, a maximális teljes magasság 240 cm.
Az állvány fémből készült, amely garantálja a stabilitást és a tartósságot az intenzív játékok során. A 15,5 mm átmérőjű és 42,5 cm átmérőjű porszórt felni garantálja a szilárdságot és a tartósságot.
A strapabíró, 70x45 cm-es PE tábla szilárd tartást biztosít a kosárnak, biztonságos játékot tesz lehetővé dinamikus mozgások közben is.
A palánk kerekekkel van felszerelve, ami megkönnyíti a kosár áthelyezését egyik helyről a másikra. Megtölthető vízzel vagy homokkal, ami további stabilitást és biztonságot nyújt játék közben.

Állítható kosármagasság. Beállítási tartomány 165-205 cm.
Maximális teljes magasság: 240 cm-ig
Tányér méretei: 70x45 cm
Perem átmérője 42,5 cm
45/42 mm átmérőjű fémoszlop
75 x 55 x 15 cm méretű kerekekkel ellátott talp , amelyet vízzel vagy homokkal kell feltölteni a szerkezet súlyának növelésére

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on