JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gömb alakú faszenes grill fedéllel és kerekkel 46 x 44 x 71 cm

Javában zajlik a grillszezon!  Nem hagyhatja ki   a legjobb móka és  felejthetetlen ízélményeket . Egy kicsi, kompakt, könnyű  hordozható grill tökéletes lesz egy étkezés elkészítéséhez kempingezés vagy kempingezés közben.   A két fokozatú  sütési magasság beállítás lehetővé teszi  a  főzési hőmérséklet tökéletes beállítását . A tűztálka zománcozott,  a 29,5 cm átmérőjű rostély  grillezés után könnyen tisztítható. Kis méretű, így elfér az autó csomagtartójában.
A grill egy praktikus hamutartóval van felszerelve,  kivehető  polc  formájában . Ennek köszönhetően  biztonságosan eltávolíthatja a hamut a rácsok eltávolítása nélkül. Ez a megoldás  csökkenti az esetleges égési sérülések kockázatát.


A grill két kerékkel van felszerelve, amelyek tartós anyagokból készültek. Lehetővé teszik, hogy biztonságosan elhelyezze bárhol a kertben.
Ez  a grill  szellőzőnyílással van felszerelve  .  Ez egy alapvető elem, amely lehetővé teszi  a hőmérséklet teljes szabályozását  a fűtőkamrában. A tökéletesen elkészített ételekre  sokáig emlékezni fognak a meghívott vendégei, akiknek mindig szép emlékei lesznek az együtt töltött estéről.

  • Zománcozott kandalló és fedél 43,5 cm átmérőjű
  • 41 cm átmérőjű krómozott rács
  • Kályha elő
  • Funkcionális polc fának/szénnek
  • Kerekek a könnyű mozgásért
Kategóriák