JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gra Karciana Pic Flip kártyajáték

 

Egy őrült kártyajáték, ahol találsz egyezéseket, és próbálsz a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáidtól. Mindenki egyszerre játszik, szóval siess. Ne feledd, nem a képpel párosítod a kártyát, hanem a megadott jelszóval, ami a képen van leírva. Az nyer, aki először szabadul meg a kártyáitól. A játék 2-6 játékos számára készült, 7 éves kortól.

 

Játékszabályok:

   Minden játékos kap egy címlapot és egy játékkártyát.
A játékos megkeveri a lapjait, majd képpel felfelé egymásra helyezi.
Helyezze a címkártyát a pakli felső kártyájára, és fedje le vele a képeket.
A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, húz egy véletlenszerű kártyát a paklijából, és képpel felfelé teszi, majd ad egy szót, kifejezést a kép leírására.
  Minden játékos együtt számol vissza "3 ... 2 ... 1 ... Kezdés", majd gyorsan görgessen végig a pakliján, és keresse a leírásnak megfelelő képet.
Amikor egy játékos talál egy kártyát a leírásnak megfelelő képpel, a dobópakliba helyezi, és minden játékosnak meg kell erősítenie, hogy a kép egyezik. Ha a játékosok nem értenek egyet, és úgy ítélik meg, hogy a kártya nem felel meg a leírásnak, a játékos, aki letette, visszateszi a paklijába, és újabb visszaszámlálás következik.
Ha minden játékos megerősíti, hogy a kép egyezik, a kártyát elhelyező játékos választ egy jelszót, amely leírja a kártyán lévő második képet, és átadja azt.
A játék addig folytatódik, amíg az egyik játékos meg nem szabadul az összes játékkártyától a paklijából. 
Ez a játékos a győztes.


Méretek:
- kártyák; 8,8 cm x 5,8 cm,
- csomag; kb 14,5 cm x 9,2 cm x 2,7 cm.


A készlet tartalma:
- 110 kártya
- 104 játékkártya,
- 6 címlap,
- oktatás (lengyel, cseh, szlovák, angol, német nyelven).

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on