JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Growler pisztolykészlet habszivacs patronokkal

Automata Growler pisztoly játékpisztoly habpatronokkal. A játékfegyverek szokatlan megjelenése minden játékos számára saját taktikát biztosít önmaga és erőd védelmében. A játék megkívánja a szórakozást, miközben megőrzi a biztonságot (ne célozzon az arcra, a szemekbe), bár ez egy olyan játék, amelyre mindig emlékeznie kell saját és szerettei biztonságára.

A fogantyú úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe. Egy kézzel is működtethető. A fegyver nagyon gyorsan lő, és a lövés távolsága körülbelül 10 méter. A fegyver egyszeri lövést vagy automatikus sorozatot ad le. A tár 28 lövést tud tárolni nyilak formájában. A patronok puha EVA habból készültek, és a végén tapadókorongok találhatók, amelyek nagyon jól tapadnak az ablakokhoz vagy a tükrökhöz. A játék előnye, hogy a fegyvert egy újratölthető akkumulátor táplálja, amely USB kábellel tölthető.

Méretek:
- pisztoly kb. 20 x 20 x 15 cm
- hab nyíl kb. 6,5 cm

A készlet tartalma:
- 2 x pisztoly
- 56 habszivacs nyíl tapadókorongokkal
- 2 x 3,7 V-os akkumulátor
- 2 x USB töltőkábel

Tápellátás:
- 2 x 3,7 V-os elem (mellékelve)
- a pisztoly töltési ideje kb. 3 óra
- játékidő kb. 30 perc

Izgalmas játék, amely teljesen magával ragad téged és barátaidat. Játék közben ne feledje az elővigyázatossági szabályokat.
A játék színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.
Szórakozás csak felnőtt felügyelete mellett. Nem szabad emberekre vagy állatokra célozni.

Kategóriák