JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gumi gyűrűkből álló szenzoros piramis nyuszival pasztell színekben

A puha gumigyűrűkből és egy boldog nyusziból álló színes, szenzoros piramis 6 hónapos kortól tökéletes a gyermekek számára.
Egy színes torony, amely 9 elemből áll, különböző mintákkal és textúrákkal minden bizonnyal felkelti a baba figyelmét, és kielégíti a világ iránti kíváncsiságát.
Az egymáshoz illeszkedő homorú és domború formák lehetővé teszik a szerkezetek szabad elrendezését és létrehozását. Ez nemcsak a gyermek képzelőerejét fejleszti, hanem segíti a látás-motoros koordináció fejlesztését is. A korongok puha anyagból készültek, így csecsemők és kisgyerekek számára is kiváló.
A különféle textúrák és színek serkentik a gyermek érzékszerveinek fejlődését, és további felfedezésre ösztönöznek.
A blokkok könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók. Csak puha kefével mossa le folyó víz alatt, enyhe mosószerrel, és alaposan öblítse le.

A gyűrűkön megtalálhatóak:
- számjegy
- betű
- állat
- geometriai ábra
- kiemelkedések a korongok oldalán

A piramis magassága összeszerelés után: kb. 22,5 cm
A gyűrűk átmérője kb. 5 cm-től 12 cm-ig

Ez a kreatív játék arra ösztönzi gyermekét, hogy fedezze fel a formákat és a színeket, valamint gyakorolja a mozgáskoordinációt és a tértudatot. A könnyű elemek egymásra rakásra, görgetésre és egyensúlyozásra használhatók. Az idősebb gyerekek megtanulhatják a betűket és a számokat.
A divatos, pasztell színű piramiselemek mentesek a káros anyagoktól, ezért teljesen biztonságosak.
A készlet színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on