JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Háromszintes garázs munkagépekkel hang- és fényeffektussal

Ez a fantasztikus garázs minden bizonnyal tetszeni fog a kotrógépek, buldózerek és egyéb építőipari járművek minden kis rajongójának.
A garázs három emeletet is rejt, ahol parkolót, kijáratokat és még liftet is találunk. A garázsban helikopterleszálló, autómosó és kis műhely is található. Az építési terület megfelelően meg van jelölve, pl. stoptáblával vagy kúpokkal. A készlet két építőipari járművet tartalmaz.
Ezen kívül a garázs hang- és fényfunkciókkal is rendelkezik. Az "Épület" feliratú kék elem gombjának megnyomása után munkahangokat hallunk, és bekapcsolnak a közlekedési lámpák (a játékhoz 3 db AG13 elem szükséges, ezeket a csomag tartalmazza).
A garázs praktikus bőrönddé alakítható, szerszámkulcs formájú fogantyúval. Ennek köszönhetően a játék szinte bárhová könnyedén magával viheti.

Bőrönd méretei:
magasság kb. 19 cm
hossza kb. 21 cm
szélesség kb. 12.5

A garázs méretei kibontás után:
magasság kb. 19 cm
hossza kb. 55 cm
szélesség kb. 11 cm

Az autó méretei:
magasság kb. 3 cm
hossza kb. 7,5 cm
szélesség kb. 3 cm

A szett teljes egészében műanyagból készült, a részletekre való odafigyeléssel, a készlet matricákat tartalmaz, amelyek a garázst is díszíthetik.
A játék színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák