JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A gyűjthető babát főként a film, közvetve pedig a fiatal varázsló, Harry Potter és barátai kalandjait bemutató könyvsorozat ihlette. A sorozat több mint két évtizede népszerű .  A baba nagyszerű ajándék lesz a sorozat minden rajongójának, és a JK Rowling varázslóvilága által megalkotott karakterhez kapcsolódó kollekció elemévé válhat.
A babát a részletekre való odafigyeléssel pontosan reprodukálták. Harry Potter ezúttal hagyományos iskolai köntösbe öltözik a ház színeiben. Harry nadrágot és szürke pulóvert visel piros és sárga díszítéssel, valamint fekete köntöst Griffendél emblémával. Természetesen az ikonikus kerek szemüvegnek az orron kellett lennie, a homlokon pedig a híres villám látható. A készlet egy pálcát is tartalmaz.
A babát alkotó elemek sok helyen meghajlanak, többek között: könyökben, térdben és csuklóban, így sokféle pózba rendezheted.

Baba magassága: kb. 26 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on