JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Hordozható laboratóriumi mikroszkóp kiegészítőkkel

Egy kis laboratóriumi mikroszkóp nagyszerű ajándék lesz azoknak a kis tudósoknak, akik szeretnek szabad szemmel nem látható dolgokat megfigyelni. A mikroszkópnak köszönhetően gyermekünk a megszokottnál közelebbről ismeri meg a minket körülvevő világot. A mikroszkóp egy kis felfedezőt vezet be a mikrobiológia, a tudomány és a természet csodálatos világába. A mikroszkóp 360°-ban forgatható okulárral, háromféle (4x / 10x / 40x) nagyítással és beépített izzóval rendelkezik a vizsgált minták megvilágítására. 
 2 db AA elemmel működik (nem tartozék).
 A mikroszkópban minden megtalálható, ami a mikrovilág megtekintéséhez szükséges.

A készlet tartalma:
- mikroszkóp (22 cm x 14 cm x 9 cm)
- tárgylemez mintával
- 5 x tárgylemez a mintához
- 3 x kupakkal ellátott csésze
- 2 x doboz az előkészítéshez
- telefontartó tapadókorongokkal
- csipesz
- spatula
- szike
- tű
- utasítás
- csavarhúzó

Tökéletes készlet egy kis tudós számára. Ennek a mikroszkópnak köszönhetően felejthetetlen, a mikrovilág új felfedezéseivel teli órákat biztosít gyermekének, elősegíti a gyermek kíváncsiságának fejlesztését és szenvedélyeinek felfedezését. A szükséges kiegészítőkkel ellátott hordozható mikroszkóp egy fiatal tudóst bevezet a mikrobiológia világába, és lehetővé teszi kis tárgyak megfigyelését. Egy otthoni labor segít felfedezni, milyen lenyűgöző lehet a tudomány világa. A játékon keresztüli tanulás hozza a legjobb eredményeket.

A készlet szép színes dobozba volt csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák