JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Hordozható széf ujjlenyomatolvasóval és arcfelismerővel, fény- és hangeffektusokkal

A széf egy zárható doboz, amely értékes tárgyak, például pénz, ékszerek, iratok, gyermekkincsek stb. tárolására szolgál a védelme érdekében. 
A széf remek alternatíva lesz, hogy gyermekünk megtanulja a megtakarítást. 
Mivel mindannyian tudjuk, hogy a megtakarítás nagyon nehéz feladat, hiszen mindig van olyan sok fontos kiadás.

A széfben bankjegyek és érmék tárolhatók. Csak helyezze be a bankjegyet a hosszúkás lyukba, és a bankjegy behúzódik. 
Amikor a bankjegyet elnyeli a malacpersely, vidám dallam hallatszik. Az pénznyílások a széf elején és a tetején találhatóak. 
A széf jelszóval nyílik meg, melyet a virággombbal lehet megváltoztatni. A jelszó beállításakor a széf ajtajának nyitva kell lennie. 
Hosszabb ideig kell lenyomva tartani a virág gombot, és be kell írnia a négyjegyű kódot. A kódot a kereszt gombbal kell megerősíteni.
A széf számos biztonsági lehetőséggel rendelkezik – beállított jelszóval és ujjlenyomat-olvasóval, valamint jelszóval és íriszolvasóval nyitható. 
Annak meghatározásához, hogy milyen módon kívánja kinyitni a széfet, tartsa lenyomva a virág gombot hosszabb ideig, amikor a széf be van zárva. 
Ekkor angolul halljuk a "FIRGER PRINT PATTERN" szót, majd ujjlenyomat segítségével kinyithatjuk a széfet, az  "ARCFELISMERŐ MINTA" hallatán pedig íriszolvasóval tudjuk kinyitni a széfet.
A kód beírása után a LED kéken világít, és egy üzenetet fog hallani, amely tájékoztatja, hogy az ujját vagy a szemét helyezze be. 
Az üzenet helyes olvasását hangjelzés és villogó zöld LED-ek jelzik.

Alapértelmezett PIN: 0000

A játéknak a tároláson kívül számos funkciója van – ha megnyomja a „virággal, majd nulla” gombot, olyan állatok hangját fogja hallani, mint a macska, kutya, birka, ló, madarak, tehén. Hangszerek hangját is hallhatja. 
A széf tetején található fogantyú segítségével a széfet bárhová áthelyezheti .

A készlet tartalma:
- széf
- két játék bankjegy

Széf méretei: 18,5 cm x 13 cm x 11 cm

Ha gyermekednek perselyt adsz, már egészen kicsi korától erősítheted és fejlesztheted anyagi érzékét és képességeit, amíg felnő.
Az eredeti és esztétikus csomagolású játék tökéletes lesz ajándéknak.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on