JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Hordozható tevékenység fejlesztő ív

Színes babakocsira, autósülésre, babahordozóra tehető játék minden gyermek idejét változatossá teszi. A játék nagyon könnyen összeszerelhető, és a dőlésszögének beállításával minden gyermek igényeihez igazítható. A boltívre felfüggesztett játékok segítségével minden baba fejlesztheti a motoros készségeket, precíz mozgásokat és érzékszerveket. A játék ösztönzi a kézfogást, húzást, fejleszti a figyelem összpontosító képességét, formálja a gyermek képzeletét. Megtanítja megkülönböztetni a formákat és a színeket. A pánt univerzális tartóval rendelkezik, amely biztosítja a problémamentes rögzítést.

A pánton található:
- zöld béka a levélen - van rajta egy gyűrű, hogy a gyerek megfogja, majd a béka belebújik a levélbe
- sárga nap tükörrel, amiben a baba tud majd lenni érdeklődik a tükörképe iránt, és egy puha, anyagú hal, zsinórra erősített belül csipog
- sün az orsón - van benne egy golyó, benne harang, ahogy a baba húzza a labdát, az orsó forogni fog
- a pánt szegmensekből áll, lehetővé teszi a baba dőlésszögének beállítását, hogy könnyen elérje a játékokat
- univerzális rögzítőkonzolok

Játék mérete: kibontott hossza 86 cm

Ha a játékot az autósülésre rögzíti, gyermeke kellemes időtöltést biztosít az utazás során. A játék nagyon tetszetős kivitelezésű, gyönyörű grafikával és színekkel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on