JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Egy bolyhos interaktív cica minden olyan gyermek számára ajánlott, aki szereti az állatokat és szeret gondoskodni róluk. És van itt tennivaló bőven, mert az anyamacska mellett két apró cica is található a készletben, akikről szintén gondoskodni kell. A játéknak számos funkciója van, aminek köszönhetően sok órányi remek szórakozást biztosít, és biztosan nem fog gyorsan unatkozni gyermekünk. 
A készlet tartalma:
- macskamama,
- 2 cica,
- egy üveg.
A cicák a macska hasában vannak elrejtve.
A bájos macska puha, kellemes tapintású plüssből készült. 
Gyönyörű, csillogó kék szeme van, és édes műanyagból készült orra. Az állatot rózsaszínű, levehető masni díszíti, arany haranggal.

Interaktív játék jellemzői:
- a macska mancsán van egy gomb, amelyen egy jegyzet található, amely a felvételért és a lejátszásért felelős. Az első megnyomás elindítja a felvételi módot, a második rögzíti azt, a harmadik megnyomás pedig lejátssza a felvételünket. A felvételt csak egyszer tudjuk lejátszani.
- a második mancson van egy gomb két szívvel, ami kiváltja a macska dühös nyávogását. Ó! Jobb, ha nem idegesítjük fel az anyamacskát....
- ha finoman megsimogatjuk a macska hátát, dorombolást és nyávogást fogunk hallani. Igen, ez a cica határozottan szereti a simogatást!
- a fésű simogatása aktiválja a betöltött dalokat ("Happy Birthday" és "If you happy and you now it" angolul) és a Twinkle Little Star dallamot is,
- tejet adhatsz a cicának, az üveg felhelyezése után hallani fogod a ivás hangja,
- miután a cicákat szívhez helyeztük a macska hasára, szívás és ivás hangját halljuk,
- tápegység: 3 x AAA elem (nem tartozék).


Méretek:
- nagy macska kb. 27 cm x 22 cm x 19 cm,
- cicák kb. 7,5 cm x 5 cm x 3,5 cm
 

Egy plüss cica a gyermek legjobb barátja lehet. Szinte minden gyereknek van olyan időszaka, amikor úgy érzi, nagy szüksége van egy igazi házi kedvencre. De nehéz teljesíteni gyermekeink minden vágyát, főleg, ha igazi háziállatról álmodoznak, és nekünk nem lehet ilyen házi kedvencünk.
Ezért, hogy legalább részben teljesítsék vágyaikat, ajánljuk neked ezt az imádnivaló plüss cicát. Egy elbűvölő plüss cica minden szeretett házi kedvenc rajongót elragad majd.


A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes. 

Kategóriák