JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A több elemből álló készlet minden bizonnyal tetszeni fog a kalóztörténetek minden rajongójának. Itt mindent megtalál, amire szüksége van a csodálatos kalandok kitalálásához és eljátszásához.
A készlet tartalma:
- egy nagy kalózhajó,
- evezős csónak,
- ágyú,
- 4 ágyúgolyó,
- 4 emberalak,
- ló,
- pálmafa,
- egy bokor,
- arany láda,
- csontváz,
- 2 hordó,
- egy zacskó liszt,
- kalózkincsek: gyémántok, kehely, pénzes táskák,
- további tartozékok: sapka, sálak, szablyák, puska, távcső.
A hajón két mozgatható fekete vitorla van, kalóz szimbólummal. A játék kerekekkel lett felszerelve, amelyeknek köszönhetően igazi hajóként siklik a tengeren.  Ezen kívül a hajó oldalán találunk egy piros gombot, amely a hang- és fényfunkciók aktiválásáért felelős. Nyomás után harci zajt, fegyverek összecsapását, puskalövéseket halljuk.  Ezen kívül lövések hallatán piros, villogó diódákat vehetünk észre az ágyúcsövekben.
Egy kalózhajó képes megküzdeni ellenségeivel a szárazföldön. A mellékelt ágyú golyókat lő! Csak helyezze a labdát a lyukba, és nyújtsa ki a rugót. 
A hajó méretei:
magasság kb. 23 cm
szélesség kb. 9 cm
hossza kb. 31 cm
A figura magassága kb. 7 cm

A készlet teljes egészében műanyagból készült, intenzív színekben. Az egész egy színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák