JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív kishörcsög kék labdában

A hörcsöggolyós játék egy elbűvölő és interaktív játék, amely felkelti mind a gyerekek, mind a felnőttek figyelmét, és valószínűleg kedvenceink (macskák, kutyák) is érdeklődni fognak.
Ez a kis kék golyó egy aktív hörcsögöt tartalmaz, amely boldogan fut és felfedezi színes világának belsejét.
A labdában lévő hörcsög nemcsak játék, hanem lenyűgöző megfigyelési élmény is. A gyerekek nyomon követhetik kalandjait, amint a labdán belüli ösvényeken és alagutakban utazik, és arra ösztönzi őket, hogy aktívan figyeljék meg és vegyenek részt a szórakozásban.
A játék interaktivitása azt is jelenti, hogy a gyerekek úgy támogathatják kis barátjukat, hogy a labda finom rázásával vagy lökésével mozgásra ösztönzik.
A golyós játékban lévő hörcsögnek nevelési értékei is vannak. A hörcsög megfigyelésével a gyerekek megismerik az állatok természetét, viselkedésüket és szükségleteiket. Ezenkívül ez a játék serkentheti a gyermek kreativitását, mivel arra ösztönzi őket, hogy saját jeleneteket és történetet alkossanak egy hörcsöggel.


A készlet tartalma:
- kék labda
- hörcsög

Méretek:
- labda: 12 cm átmérőjű
- hörcsög: hossza 11 cm, szélessége 6 cm.

A játék 2 x 1,5 V AAA elemmel működik (nem tartozék)

A hörcsöglabda játék a szórakozás, a tanulás és az interakció nagyszerű kombinációja. Ez az imádnivaló játék nemcsak szórakozást, hanem tanulást és fejlődést is biztosít, örömet és mosolyt okoz mindenkinek, aki játszik vele.

Kategóriák