JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív panel 5 oktató táblával

A legkisebbeknek szóló interaktív oktatópanel 3 éves kortól készült. Az interaktív panelen 5 tábla található, amelyeken feladatok várják a gyermeket. Játék kockákkal, mozgatható szerkezetek elrendezése, számolás és színek tanulása. Az angol nyelvű játék kiskorától tanítja a gyermeket. A játék kétfokozatú hangerőszabályzóval rendelkezik, így megfelelően állítható.

A játék tartalma:
- elektronikus panel
- doboz blokkok számára
- 5 tematikus kártya
- színes blokkok, fogaskerekek, állatfigurák: zsiráf, nyúl, egér, oroszlán
- színes tájékoztató füzet

Feladatkártyák:
- a pillangókártya egy lecke a számolásban: csak helyezzen fehér karókat a lyukakba, és a gyermek ráhelyezi a megfelelő számú gyöngyöt a panelen lévő hang utasításait követve. Miután a megfelelő mennyiséget felhelyeztük a fehér karóra az utasítások szerint , a hang befejezi a feladatot, vagy ha a feladatot rosszul fejezték be, a művelet megismétlésére ösztönöz.
- egy kotrókártya - ez nem más, mint egy kotrógép építése. A panel hangja jelzi, hogy mit kell összeszerelni és csatlakoztatni. A kotrógép megépítése után a gyermeknek feladatai vannak a piros gomb megnyomásával.
- egy kártya házakkal - minden állatnak saját háza van. A zsiráf leveles házban, a nyúl sárgarépában, az egér sajtos házban, az oroszlán húsos házban él. A tanár kérdéseket tesz fel arról, hogy hol lakik valaki, és a gyermek feladata a megfelelő gomb megnyomása
- kártya állatokkal - figurák tanulása - a gyermek megtanulja a figurák nevét
- érzelmek tanulása kártya - a kártyán minden állathoz hozzá van rendelve egy érzelem, a gyermek feladata, hogy jelezze a helyes választ
- piros gomb további feladatokat jelez

Egyéb:
- színek tanulása
- szórakozás építése blokkokkal és fogaskerekekkel egy panelen egy vidám dallam ritmusára vagy anélkül
- mozgatható szerkezetek elrendezése

Tápegység: 3 x 1,5 V AAA (nem tartozék)

A játék méretei: 25 x 23 x 7 cm

A játék minden otthonban jól működik, és minden gyermek számára vonzó szórakozást nyújt.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on