JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív sétáló kék színű bagoly hang- és fényeffektusokkal

Az interaktív bagoly tökéletes első érzékszervi játék effektusokkal 18 hónapos kortól. Ez az imádnivaló bagoly alakú játék nem csak szórakozást nyújt, hanem támogatja a gyermek átfogó fejlődését is . A bagoly forgatható talppal van felszerelve , amely lehetővé teszi a hatékony mozgást és navigációt akadályok között is. A bagoly vezetési módjának bekapcsolása rendkívül egyszerű - a gomb a fej tetején található. Ezenkívül a mozgatható szemek, csőr és szárnyak vonzóvá teszik a bagollyal való interakciót. Sőt, a szárnyain piros fények villognak .

Az interaktív bagollyal való játék fontos készségeket is fejleszt. A hason elhelyezett gombokkal ellátott panel számos hangot aktivál – a szívveréstől az egzotikus dzsungelhangokig és az aranyos állathangokig . Rendkívüli érzékszervi élmény, amely támogatja a látás, a hallás, a beszéd, valamint a kisgyermek érzelmi intelligenciájának és érzékenységének fejlődését . 
A bagoly 3 db AA elemmel működik , melyeket a készlet nem tartalmaz. 
Fedezzen fel egy játékot, amely gyermekével együtt növekszik, és sok mindennapi mosolyt csal az arcára.

A játék mérete:
bagoly kb. 16 x 13,5 x 12 cm,
csomagolás kb. 20,5 x 17,5 x 14,5 cm.

Kategóriák