JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív zenélő labda kilövő csúszda

A Playskool zenés csúszda/szökőkút labdákkal egy oktató játék 9 hónapos kortól! A neves Hasbro márka által gyártott bájos játék a gyermekek biztonságát és fejlődését szem előtt tartva készült.

Az interaktív csúszda a szórakozás és a tanulás egyedülálló kombinációja, amely aktív időtöltésre ösztönzi a gyerekeket. A felfújható színes labdák bevonják a kicsiket a szórakozás világába, miközben megfigyelhetik viselkedésüket, megpróbálhatják elkapni és beledobni a játékba. Ez egy kiváló lehetőség a gyerekeknek, hogy kellemes és interaktív módon tanulják meg az ok-okozati viszonyokat.

A gyerekek mozgó labdákat próbálnak elkapni, miközben a játék vicces hangokat és vidám dallamokat bocsát ki, fejleszti a motoros és vizuális készségeiket. A színes labdák nem csak szórakozást nyújtanak, hanem támogatják a gyerekek világ iránti kíváncsiságának kialakulását is.

A készlet tartalma:
- színes csúszda
- 5 színes golyó

Tápellátás: 4 db LR20 1,5 V-os elem (nem tartozék).

A színes golyókat gurításra, dobálásra, színtanulásra is használhatjuk, minden kicsinek biztosan lesz bőven ötlete a szórakozáshoz.
A 9 hónapos kortól gyerekeknek szánt játék olyan hangeffektusokkal rendelkezik, amelyek interaktív karaktert adnak a játékhoz.
A Playskool Musical Slide labdákkal nem csak játék, hanem eszköz az aktív fejlődéshez és a legfiatalabbak felejthetetlen szórakozásához!

Kategóriák