JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív projektor hang- és fényeffektusokkal gyerekeknek három éves kortól. A készlet 24 diát tartalmaz 3 lemezen állatok, járművek, gyümölcsök és zöldségek képeivel. A játék használata nagyon egyszerű, csak kapcsold be a zsiráf fején lévő kapcsolót és helyezd be a képekkel ellátott korongot, és színes diák jelennek meg. 
A be/ki kapcsoló mellett egy fény- és dallamkapcsoló is található. A kapcsoló egyszeri mozgatásakor a lámpa kigyullad, másodszori mozgatásakor pedig elindul az egyik dallam. A rajzprojektornak mozgatható feje van (felfelé és lefelé), a képélesség állítása pedig a fej alatt található. A projektor asztali vagy éjszakai lámpaként is funkcionálhat. A projektor alján mélyedések találhatók a kivetítőlemezek tárolására. A kivetítővel való játék fejleszti a kézi és művészi készségeket, valamint fejleszti a képzeletet. A játék 3 x 1,5 V AA elemmel működik, amelyet a készlet nem tartalmaz.
Méretek:
- projektor kb. 37 cm x 31 cm x 22 cm,
- projektor korongok, kb. 5,5 cm átmérőjű,
- filcek, kb 14 cm hosszúak,
- füzet kb. 14,3 cm x 12,2 cm,
- kendő kb. 13 cm x 13 cm,
- csomag kb 29,5 cm x 24 cm x 9,5 cm
Készlet tartalma:
- projektor,
- 3 lemez 8 képpel, amelyek együttesen 24 különböző mintát adnak a festéshez,
- 12 filc,
- festőfüzet,
- kendő a tábláról képek mosásához.

 

Kategóriák