JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Ezt a zselés tok nagyobb  védelmet nyújt az okostelefonoknak az esések vagy ütések által okozott mechanikai sérülések ellen.

A tok  strapabíróbb, mint egy klasszikus tok, így a benne elhelyezett telefon optimálisan védett lesz.

Ezt a hatást a  modern technológiának , a gondosan kiválasztott anyagoknak és a magas szintű felületkezelésnek köszönhetően érték el.

A tok felépítése a következőkből áll:

x megerősített sarkok további fülekkel

x perforált héj, amely a tok belsejét (hátát) takarja. A kis pöttyök megakadályozzák a foltok és egyéb nyomok kialakulását, amikor a fedél rátapad a készülék üveg hátuljára

A legfontosabb jellemzők:

 

1. kiváló rugalmasság, ami a kiváló minőségű TPU anyagnak köszönhető

2. csúszásgátló tulajdonságokkal

3. nagy hatékonyságú védelem a képernyő repedései és karcolásai ellen

4. lyukak jelenléte a töltőcsatlakozók és a gombok számára

5. tökéletesen illeszkedik a készülékhez, nincsenek csíkok vagy légbuborékok - a speciális textúra megakadályozza a nedves foltok kialakulását

6. további megerősítések a kamera és az érintőképernyő területén

7. könnyű szerkezet

8. nem teszi vastagabbá a telefont

A tok használata semmilyen módon nem befolyásolja a telefon működését. Szabadon töltheti a készüléket (vezeték nélkül is), valamint játszhat, böngészhet az interneten, böngészhet weboldalakon, szöveges üzeneteket írhat, beszélgethet vagy zenét hallgathat. Minimalista, modern megjelenés jellemzi őket, amely tökéletesen harmonizál a modern készülékek stílusával.

Szuper tartós edzett biztonsági üvegfólia , amely megvédi a képernyőt az esés során bekövetkező sérülésektől. Az üveg elnyeli az ütközés által generált energiát és szétteríti a felületén. Ennek köszönhetően csak az alkalmazott üveg törik el, nem a teljes kijelző.

Telepítési útmutató:

Alaposan tisztítsa meg a telefon képernyőjének felületét,

Távolítsa el a védőfóliát az üvegről,

Ragassza fel az üveget  tökéletesen egyenletes távolságra a szélétől.

Kategóriák