JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Jenga Maker színes fa ügyességi társasjáték

A Hasbro Jenga Maker játéka a népszerű játék új verziója. Itt az ideje az izgalmas építőipari versenyeknek! A játék 28 különböző formájú színes fakockát és 200 kártyát tartalmaz példaértékű szerkezetekkel. Ebben a verzióban a játékosok egy oktatóból és egy tervezőből álló csapatokat alkotnak. Az oktató egy véletlenszerűen kiválasztott kártyáról írja le a torony formáját és elrendezését, a kivitelező feladata pedig a blokkok helyes elrendezése, hogy azt tökéletesen reprodukálja. A blokkok elrendezésének leírásakor az oktató nem mutathatja, gesztikulálhatja, nem figyelheti meg a kivitelező munkáját.
Minden csapat egyszerre épít. Az a csoport nyeri a fordulót, amelyik elsőként teljesíti a kihívást anélkül, hogy leütné a tornyot! A könnyűnek tűnő játék összpontosítást, koncentrációt és precizitást igényel, mert egy apró hiba katasztrófához vezethet, és akkor az ellenfelek előnybe kerülnek. A játék 5 fordulóig tart, és a nyerteseknek 5 körből legalább 3-at meg kell nyerniük. A játék rendkívül addiktív és izgalmas.

A készlet tartalma:
- 28 színes blokk + korona
- 200 kártya
- kézikönyv

Játékosok száma: 2-6

A Jenga Maker játék remek szórakozási lehetőség a családdal és a barátokkal, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Mindenkinek sok nevetést és pozitív érzelmeket fog okozni. Nagy hatással van a képzeletre és a csapatjátékosok közötti kommunikációs készségekre. Türelmet és pontosságot gyakorol.
A játék egy szép színes dobozba van csomagolva, remek ajándék lesz mindenkinek, aki szeret mindenféle ügyességi és közösségi játékot.

Kategóriák