JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Jenga társasjáték dobókockákkal

A torony felépítése után minden játékos sorra húzza a blokkokat és helyezi a tetejére. De légy óvatos - csak egy rossz mozdulat , és veszítesz. A vesztes az, aki összedőlti a tornyot. Fantasztikus ajánlat az egész családnak.
 A játék rendkívül addiktív és izgalmas . Az érzelmek a torony tetején lévő tömbök minden egyes elemével nőnek . A remek szórakozás garantált ! 

Játszhatsz négy dobókockával is : A dobókockákon lévő számok összeadásával a kapott szám szerinti elemet kell kihúzni a toronyból. A játék további lépései megegyeznek az első játéklehetőségével.


A játék 54 fa elemből áll, amelyeket toronyba kell helyezni. Három blokk minden réteghez . 

A készlet tartalma
- 54 faelem számokkal ellátva
- 4 fa dobókocka 

2-6 játékos számára 

Remek játék , amely agilitást , koncentrációt és precizitást fejleszt. A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének hatékony módja az , ha egy másik játékot játszanak szeretteivel . Társasjátékok , kártya és egyéb bővülő intelligencia , képesség arra, hogy hatékonyan fejezze ki magát , és ossza meg másokkal szándékait és vágyait. Az ilyen szórakozásokkal a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel. 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on