JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Jurassic World Skorpiovenator dínó figura hangeffektusokkal

A Jurassic World Dominion című filmjének Skorpiovenator dinoszaurusza igazi csemege a film rajongóinak, az őskori hüllők gyűjtőinek és szerelmeseinek. A részletes kidolgozás, a dinoszauruszbőrt utánzó érdekes textúra, a valósághű színek és a részletekre való odafigyelés valóban fantasztikus megjelenést kölcsönöz a veszélyes Skorpiovenatornak. A dinoszaurusznak mozgatható végtagjai vannak, ha megnyomod a testét, fenyegető hangokat ad ki, mozgatja a farkát és a fejét, valamint fenyegetően csattog a szája, ami még érdekesebbé teszi a játékot. A mozgó elemeknek köszönhetően felejthetetlen filmjeleneteket készíthetsz, vagy egy játékot szépen kihelyezhetsz a polcon.
Az ingyenesen letölthető Jurassic World Facts alkalmazásnak köszönhetően (Androidra és iOS-re) egy dinoszauruszok által uralt világba költözhet, és egyenesen a „Jurassic World: Dominion” világából indulhat kalandra. A kiterjesztett valóság opcióinak aktiválásához meg kell találni a dinoszaurusz hátában elrejtett DNS-kódot, és be kell szkennelni a választott mobileszközzel. Az alkalmazás használata egy másik szintre emeli a szórakozást. Egy nagyszerű alkalmazásnak köszönhetően csodálatos pillanatokat élhet át a veszélyes dinoszauruszok uralta világban.
A kiterjesztett valóság hatására dinoszauruszok jelennek meg a szobában. A dinoszauruszt úgy is megfigyelheti, mintha egy hőkamerán keresztül, vagy röntgenfelvételen keresztül látná.
Remek ajándékötlet a Jurassic World 4 éves és annál idősebb rajongóinak.

A dinoszaurusz méretei:
- hossza: 32,5 cm
- szélesség: 6 cm
- magasság: 14 cm
Elemek: 3 x 1,5 V AG13 (tartozék).

A Skorpiovenator dinoszaurusz színes, nyitott dobozba volt csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák