JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kék színű kivetítő rajzoláshoz 6 sablonnal, 6 filctollal, bőröndben

Egy fantasztikus kivetítő bőröndben egy ajánlat minden művészi lélek számára, aki szeret festeni, rajzolni és színezni.
A játék kétféleképpen működik; képek megjelenítésére szolgáló kivetítőként (a lámpák melletti csúszógombot balra kell mozgatni) vagy lámpának (a gombot jobbra kell mozgatni). 
A készletben 48 különböző kép található 6 kerek sablonon. A képek kategóriákra vannak osztva: járművek, zöldségek, gyümölcsök, állatok, sport és ruhatár. 
A megjelenített minták megrajzolhatók szárazon törölhető mezőre vagy sima papírlapra. 
A kivetítő dőlésszöge az alaphoz és a kar magasságához képest állítható. A móka után minden elem biztonságosan elrejthető a bőröndben. A bőrönd fogantyúja egyben a projektor kar rögzítésének alapja is.
A hordtáska megkönnyíti a projektor tárolását és szállítását. Könnyedén elviheti nagymamához, autóba vagy az orvos várószobájába.

A készlet tartalma:
- bőrönd,
- projektor-lámpa,
- állítható kar,
- 6 sablon képekkel,
- szivacs,
- 6 toll.

Méretek:
- bőrönd kb. 31 cm x 28,5 cm x 8 cm,
- rajzfelület kb. 25 cm x 17 cm,
- projektor kar magassága kb. 21,5 cm - 29 cm

A rajzolás, festés pozitív hatással van a gyermek fantáziájára, tértervezési képességére, szem-kéz koordinációjára, kézügyességére. A projektor nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra. 

Kategóriák