JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Izgalmas társasjáték kicsiknek és nagyoknak, amelyben a feladat a megfelelő kép megtalálása a táblán. Váljon a keresés mesterévé. Érzelmekkel teli játék, egy csipetnyi versennyel. Ideális a családdal való időtöltéshez és a barátokkal való találkozáshoz.

Tartalma:
- 5 elemes tábla,
- 60 token,
- 12 bábu,
- 60 kártya,
- homokóra.

A játék 2-4 játékos számára készült.
Kor: 4+

Játékszabály:
Először helyezd el a táblát a játéktér középső részébe. A következő lépés a kártyák szétosztása a játékosok között. A kártyák száma a játékosok számától függ:
2 fő - 8 kártya minden játékosnak,
3 fő - 6 kártya minden játékosnak,
4 fő - 5 kártya minden játékosnak.
A kártyák el vannak rejtve.
Minden játékos kap 3 azonos színű figurát, amelyek megfelelnek a talált elemeknek. 
A legfiatalabb játékos kezd. A kártyáját a tábla közepére teszi, hogy mindenki lássa, mi van rajta. Megfordítjuk a homokórát, és ideje elkezdeni! A játékosnak a lehető leggyorsabban meg kell találnia a kártyán lévő képeket a táblán, és meg kell jelölnie azokat a bábujával. A játék akkor ér véget, ha mind a 3 képet megtalálta a játékos vagy ha lejár az idő. A következő körben a következő személy teszi le a kártyáját.

Pontozás:
Minden talált elemért a játékos egy zsetont kap. Ha a játékos hibázik, és olyan képet választ ki, amely nem egyezik, vissza kell adnia egy zsetont. A legtöbb zsetonnal rendelkező játékos nyeri az egész játékot. Sok szerencsét!


A tábla átmérője kb. 56 cm.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák