JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kerek indián játszósátor - 105 cm átmérő

Az otthonra szánt gyereksátor, amelyet háznak, palotának, kastélynak agy indiai tipinek is neveznek, egyedülálló tér, amely a gyerekek kedvenc játék- és pihenőhelyévé válhat.

Ez a sátor lehetővé teszi, hogy nagyszerű szórakozást teremtsen gyermeke szobájában, az útvonalon, bárhol, ahol a kicsi biztonságosan játszhat.
A kerek, magas tipi indiai motívumokkal minden kicsi számára kreatív szórakozást nyújt.

A sátor könnyen tisztítható, szellős anyagból készült, indiai tipire emlékeztető grafikával.

A sátor szerkezete megfelelő szellőzést és a gyermek biztonságát biztosítja a benti játék során. Könnyű konstrukciójuknak köszönhetően a sátrak könnyen össze- és szétszerelhetők, ami lehetővé teszi, hogy az Ön igényei szerint egyik helyről a másikra vigyeőket. Elég kicsi ahhoz, hogy a gyerekszobában is elhelyezhető legyen, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy a gyerek szabadon játsszon és elhelyezhessen benne pl. kabalákat vagy bútorokat.
A sátor huzattal rendelkezik - így könnyedén elrejtheted, hogy ne foglaljon helyet és ne szállítsd magaddal.

A sátorban nyitott függönyök találhatók, amelyek ajtóként szolgálnak zsinórral, valamint indiai motívumokkal díszített dekorációk, amelyek még vonzóbbá teszik a szórakozást a gyerekek számára. Két kerek ablaka lehetővé teszi a környezet megfigyelését.

Ez a sátor oktatási eszközként is szolgálhat, arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejlesszék fantáziájukat szerepjátékon keresztül, saját világot alkossanak, és megismerjék a különböző nemzetek kultúráját és hagyományait, például az indiai tipi kultúrát.

A gyerekek saját sarokként használhatják a sátrat, ahol elbújhatnak, könyveket olvashatnak, rejtvényeket fejthetnek vagy egyszerűen csak pihenhetnek.

Méretek:
- magasság 116 cm
- átmérő 105 cm
- ablak 17 x 14 cm

Az otthoni gyereksátrak, mint például játszóház, palota, kastély vagy indiai tipi, nem csak fantasztikus helyek a játékhoz, hanem inspiráló környezetet is biztosítanak, amely támogatja a gyermek kreativitását, képzelőerejét és fejlődését. A készlet könnyen összeszerelhető és nem foglal sok helyet. Könnyen tisztán tartható, ami kisgyermeknél különösen fontos. 

A készlet esztétikus, cipzáras csomagolásba van csomagolva.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on