JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az Akademia CzuCzu Colors egy oktatókészlet, amely a kifestőkönyveket és az első kétrészes puzzle-t tartalmazza. Az illusztrációkat és a termék formáját egy másfél éves gyermek képességeihez igazították. A Czuczu Akadémiának köszönhetően a gyermek új szavakat tanul, gyakorolja a színek megkülönböztetésének képességét, a motoros készségeket és a kreativitást. A színes, szép illusztrációk felkeltik a gyermek figyelmét, játékra ösztönöznek. A tanulás legjobb módja a játék!

Tartalma:
- 2 db harmonika kifestőkönyv
- 10 db rejtvény (20 elem)
Füzet hossza: 96 cm

A kisgyerek a könyvekben egyszerű, vastag körvonalú képeket talál, amelyek az első önálló színezési, alkotási kísérletre ösztönzik a gyermeket. A színezéssel a gyermek edzi a zsírkréta helyes fogását, és felkészít az írástanulásra. Fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt és a precizitást is.
A szórakoztató, tanulságos rejtvények remek módja a színtanulásnak. A rejtvények összeállítása pozitív hatással van a gyermek észlelőképességére, koncentrációjára és memóriájára, valamint az adatok összehasonlításának képességére.

Meséljen képeken állatokról és tárgyakról, adjon ki különböző hangokat, és bátorítsa gyermekét, hogy utánozzon. Micsoda öröm! Nevezze meg a képeken látható színeket, és keressen együtt példákat különböző színekkel körülötted. A közös játék és a világ felfedezése lehetővé teszi, hogy egyedülálló köteléket alakítson ki gyermekével.

A készlet esztétikus, praktikus fogantyús dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák