JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kicsi fogorvos gyurmakészlet

Műanyag massza készlet fogorvos változatban, minden kézi tevékenységeket kedvelő gyermek számára. Tökéletes ötlet azoknak a gyerekeknek, akik nem szeretnek unatkozni, és tudják, hogyan kell elindítani a fantáziájukat, és valami igazán egyedit alkotni. A kis fogorvos játéka közben gyermekünknek lehetősége lesz megszokni a fogorvosi rendelő látogatását. A páciens örömmel nyitja ki a száját, egy kis fogorvos pedig ápolni tudja a fogait - gyógyítani, fúrni, kihúzni, tisztítani, új fogakat készíteni. Egy igazán működő fúrónak, egy színes masszának és sok egyéb kiegészítőnek köszönhetően a szórakozás rendkívül valósághű lesz.

A készlet tartalma:
- a beteg feje
- fúró
- fogó
- görgő
- fogkefe
- foghúzó csipesz
- fogászati ​​tubus
- nyomtatványok
- 6 doboz gyurma (4 x fehér, 1 x rózsaszín, 1 x kék)

A művészeti anyagokkal való játéknak köszönhetően a gyermek fejleszti a kreatív gondolkodási készségeket, serkenti a képzeletet és a koncentrációt. Befolyásolja a manuális készségek fejlesztését, színfelismerést, színkombinációt tanít. A gyerekek szeretnek összenyomni, nyújtani, rakni, fordítani, vágni, stb. A készlet sok órányi elképesztő szórakozást biztosít.
A játék szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on