JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3D kifestőkönyv gyerekeknek 

 A Kociej 12-t házat  macskák uralják . A füvön sétálnak, madarakat kergetnek – mindegyiket meg kell találni és ki kell színezni . Egyszínűek lesznek, vagy többszínű foltokkal? A választás a kis művészen múlik! Ebben a gyönyörű, egyszintes házban nemcsak dorombolók, hanem az ablakokból kilátszó kislányok is laknak.
A háromdimenziós színezés , amely egy ház formájú vicces jelenetekkel, órákon át lefoglalja a gyermeket. Először is a móka a minta összehajtása a csomag hátoldalán található utasításokat követve. Nem lesz szüksége ragasztóra vagy ollóra , így a játék teljesen biztonságos.
Később, amikor elkészül a ház, elég lefesteni kedvenc színeivel, hogy a kartonra nyomtatott karakterek és tárgyak életre keljenek . Bármilyen technikával megcsinálhatod, bármilyen típusú viaszkrétával, ceruzával, pasztellel, filctollal, markerrel vagy festékkel. A gyártás során használt karton nem hajtódik össze és nem szivárog .

Az összehajtogatott kifestőkönyv mérete kb. 10 x 12 x 32 cm. Gyermekeknek 5 éves kortól ajánlott .

Kategóriák