JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kisállatos gumi bowling játék számokkal, formákkal

A bowling játékban egy kis állatkert új kiadásában található állatok minden bizonnyal sok gyerek figyelmét felkeltik majd. A bábok teljes egészében gumiból készültek, finom, szemet gyönyörködtető színekben. A készlet hat kicsi, örömteli állatot tartalmaz, mint például egy majom, egy tigris, egy víziló, egy elefánt, egy lajhár és egy mókus. A puha tekekészlet kiváló fejlesztő játék, 6 hónapos kortól tökéletes gyerekeknek. 
Az imádnivaló állatok hasukon apró utalások láthatók: 1-6-ig írt betűk és rajzolt geometriai figurák, amelyek segítik a kisgyermeket, hogy asszociációkat alkosson játék közben.

A bábokat rövid közönként egymás mellé helyezzük. A gyerkőc a labdával aranyos állatokat dobál, amelyek felboruláskor kettéesnek, ami változatossá teszi a szórakozást, mivel a kisgyermeknek vissza kell raknia az állatokat a rajzolt figurák formájának vagy számának megfeleltetésével.

A készlet tartalma:
- 6 állat
- 1 labda

A bowling mozgásra ösztönöz, szórakoztat és fejleszt. Nekik köszönhetően a gyermek gyakorolhatja a szem-kéz koordinációt és a pontosságot. 
A készlet minden eleme nagyon esztétikusan és a részletekre való odafigyeléssel készült. Minden színes, tetszetős dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on