JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kisméretű rózsaszín fém persely cicás mintával, lakattal

Egy fém perselyre lesz szükség ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell pénzt megtakarítani és gyűjteni. A lakattal zárható és kulccsal nyitható persely tökéletes lesz arra, hogy érméket vagy bankjegyeket dobjon a dobozba, hogy pénzt takarítson meg valamire, amire vágyik.
A fémdoboz tetején van egy nyílás a pénz elhelyezésére, és lakattal zárható, 2 kulccsal, hogy a megtakarításokat szükség esetén ki lehessen venni, és az egyiket tartalékként megőrizzük elvesztés esetén. A színes doboz esztétikusan fényes fémből készült, vidám állatok grafikáival.
Sokszor észre sem vesszük, milyen jó kis pénzérméket bedobni, pl. zsebpénzből, vásárlásból származó maradékot, vagy egyszerűen csak zsebpénzünk egy részét belerakjuk egy dobozba, és miután megtöltöttük, örülünk egy szép pénzösszegnek, amely lehetővé teszi, hogy vásároljon valamit, amiről álmodik. Érdemes lelkiismeretesnek lenni és nem kihasználni a megtakarításaidat :)

Persely méretei: magasság: 6 cm,  átmérő: 8 cm

A készlet tartalma:
- persely
- lakat
- 2 kulcs

Ha perselyt adsz gyermekednek, az már kiskorában erősítheti és fejlesztheti pénzügyi érzékét, amíg felnő.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on