JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fa kocka puzzle 6 gyümölcs képével - 4 kockából álló kirakó

A gyümölcsképekkel ellátott fa kockák olyan gyermekek számára készültek, akik szeretik az oktatási játékokat. A képekkel ellátott fa kockák lehetővé teszik, hogy ízletes gyümölcs képével képeket készítsen. A kockák nagyon esztétikusan és precízen készültek, így minden gyermek számára oktatási szórakozást nyújtanak. A gyermek feladata, hogy a képen látható megfelelő formához igazítva készítsen egy képet egy gyümölcsről, kivéve, ha a gyermek úgy dönt, hogy elkészíti a saját gyümölcsfajtáját, amely például eper, narancs vagy görögdinnye, szőlő, banán vagy alma lesz. Gyermekének valószínűleg nem lesz hiánya ötletekben.

A készlet tartalma:
- 4 blokk 6 képpel (eper, banán, alma, görögdinnye, narancs, szőlő)
- műanyag állvány

Egy kocka mérete: 4,5 x 4,5 x 4,5 cm

A kockák színei valószínűleg minden gyermeket játékra ösztönöznek. Minden gyümölcsöt ábrázoló képre angolul van ráírva a gyümölcs neve, így a gyerek játék közben megtanulhatja: a gyümölcs nevét angolul, milyen színű a gyümölcs, a játékhoz hozzáadhat egy lehetőséget, hogy milyen ízű, stb.

A kockákkal való játék fejleszti a kézi készségeket, a képzelőerőt és a motoros koordinációt. A játék során a kisgyermek megtanulja a formák, színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését, valamint a kreatív és logikus gondolkodást. A színes blokkok vonzó dobozba vannak csomagolva, ajándéknak tökéletes. 

Az élénk színek, változatos és barátságos formájú tömbök tapintási és vizuális ingereket adnak, melyek tökéletesen megmozgatják a gyermek fantáziáját és befolyásolják a kis konstruktőr kreativitásának és kézi készségeinek fejlődését.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on