JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kódfejtő társasjáték

Mastermind - egy társasjáték két ember számára, amelyben az egyiküknek ki kell találnia egy rejtett kódot.
A kultikus MASTERMIND játék az egész családnak szól, a játékosok feladata az ellenfél kódjának megfejtése. Bemutatjuk ezt a nagyszerű kirakós játékot.

Játékszabály:
Az egyik játékos titkosítóvá válik, és az ellenfél elől titokban kiválaszt négy különböző színű pöcköt, és ezek tetszőleges kombinációját a rejtjelzsebbe helyezi, így létrehoz egy titkos kódot. Az ellenfélnek 8 próbálkozása van kitalálni a kódot. 
Minden egyes próbában a titkos kódhoz legközelebb álló sorrendben helyezi el a pöcköket a táblára . A titkosító két színű (fehér és piros) golyókkal tájékoztatja őt a javasolt rendszer helyességéről. 
Ily módon a kitaláló egyre több információval rendelkezik a rejtvény megfejtéséhez.

A kód kitalálása után a játékosok szerepet cserélnek. Az a személy nyer, aki több kört nyer.

Teljes méretek: 30 cm x 12,5 cm x 1,5 cm

Nagyszerű játék gyerekeknek és felnőtteknek, tökéletes esős őszi napokra és hosszú nyári estékre egyaránt – soha nem unalmas! Remek szórakozást nyújt az egész családnak, miközben támogatja a legfiatalabb játékosok logikus gondolkodását. A készlet színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on