JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kombájn mozgatható aratótálcával

 

Van egy nagyszerű ajánlatunk minden kis agrárrajongónak! Ez a nagyszerű kombájn mozgatható aratótálcával biztos, hogy minden kisgyermek tetszését elnyeri! A jármű a lengyel mezőkön látható gépek alapján készült. Ennek a játéknak köszönhetően minden 3 évesnél idősebb gyermek gazdálkodónak érzi magát.

A kombájnnak számos olyan funkciója van, amelyek egy kisgazdának tetszeni fognak. Elöl masszív aratótálcával rendelkezik, amely minden irányban mozgatható.

A mezőgazdasági gép hátsókerék-hajtással van felszerelve. Ezenkívül vastag gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek még kellemesebbé teszik a vezetést.

A játékoknak tükrözniük kell a legkisebbek érdeklődését – a gyerekek körében az egyik legnépszerűbb téma a mezőgazdaság, azaz a gépek, traktorok és haszonállatok. A kisgyerekekben gyakran megjelenő mezőgazdaság iránti szenvedélyt érdemes felhasználni arra, hogy felvilágosítsuk a gyerekeket arról, honnan származik az élelmiszer, és milyen vidéken dolgozni.

 

- mezőgazdasági jármű kb. 15 cm x 7,3 cm x 7,5 cm,

- csomag kb 18 cm x 12 cm x 9,3 cm

Kategóriák